Over mij


Hallo, welkom op mijn site. Mijn naam is Marsha Balrak. Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de universiteit van Amsterdam (UvA) als drs. in de Klinische psychologie. Na als psycholoog werkzaam te zijn geweest bij grote zorginstellingen in Den Haag en op Curaçao (waaronder in de penitentiaire instelling in Willemstad), heb ik de opleiding tot GZ psycholoog in Amsterdam afgerond. Op de verschillende werkplekken heb ik zowel gewerkt met cliënten met zeer ernstige psychiatrische ziektebeelden, als met cliënten met mildere psychische klachten.

Vanaf 2011 ben ik als vrijgevestigde GZ psycholoog werkzaam in mijn eigen psychologiepraktijk.

Ik vind het in de therapeutische context belangrijk dat de cliënt centraal staat. Ik besteed veel aandacht aan het afstemmen op de behoefte van mijn gesprekspartner(s). Mijn werkwijze is om deze reden over het algemeen eclectisch van aard. Ik streef een betrokken en open houding na (wat vaak goed lukt :-), waardoor een veilige en rustige sfeer gecreëerd kan worden. Van nature ben ik goedlachs, houd ik ook vol als het lastig wordt en geloof ik in de stelling dat elke moeilijkheid kansen, of mogelijkheden te bieden heeft.

In mijn privéleven woon ik samen met mijn man en vier kinderen. Ik ben een ‘doener’ en houd ervan om fit en actief te zijn. Hardlopen doe ik graag, het liefst vroeg in de ochtend in de duinen, of op het strand. Ook maak ik graag ruimte om te mediteren, lezen, zingen (waarbij het vooral om het plezier gaat en niet zozeer om de zuivere noten helaas ;-), dansen en te wandelen. Omdat (zelf)liefde door de maag gaat, houd ik van gezonde voeding en goede maaltijden.